Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

lördag 21 maj 2011

Visst rör han sig snyggt!!

It's My boy!!

En vecka kvar...

...tills vi hämtar Chance! Tänk att det ändå har gått så fort! En vecka på Cypern i rasande tempo och så jobba en vecka nu sen är det dags! Känns som lite innan Theo föddes, måste liksom passa på att göra ALLT nu innan så jag bara kan njuta, gosa, fostra, mysa etc..

Första träffen på valpkursen är 1 juni, utan hund. Ska bli spännande att se vad det blir av den kursen, har en del dåliga erfarenheter men det vore väldigt skönt om det fungerar bra!

Sicko är hemma efter en härlig vecka hos Anita. Han har uppfört sig exemplariskt men var i vanlig ordning sur på mig och det är först nu när han varit hemma ett dygn som han börjar bli som vanligt :)

Ska tillägga att alla bilder på Chance tillhör Nina Jørgensen. Och också att Nina säger att han är ett bustroll, helt orädd, gräver upp hennes trädgård, fullt ös eller medvetslös, fantastisk steg (bild kommer!) mm.. Låter lovande!

God natt!

onsdag 11 maj 2011

Veterinärbesiktning UA!




Då var lilla fina Chance besiktigad idag utan anmärkning! Så skönt! 18 dagar kvar innan vi ska hämta han... längtar!

Sicko är hos dagmatte Anita idag och vänjer sig vid hennes hus, på fredag lämnar jag han där och han ska bo hos Anita & Janne under vår Cypern vecka. Det kommer att gå kanon, vet inte vem som är mest nöjd.. Sicko eller Anita :)