Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

måndag 1 februari 2016

Det vart ett tag sen sist :)

Övervägde ett tag som nyårslöfte att försöka uppdatera oftare, kanske med mer vardag... men frågan är hur intressant våra liv är egentligen ;) Noterar i alla fall att det är en strid ström av besökare på bloggen. 

Vi tillbringade ju ett par veckor i Thailand över jul och nyår. Så fantastiskt! Jag älskar det landet och ön Koh Lanta som vi var på nu. Bra betyg när man surfar ny resa när man precis kommit hem och är helt slut av att resa hem (tar ca 22-24 h från hotell till hus), förkylning och tidsomställning. Längtade så klart ihjäl mig efter hundarna, fast jag vet att de har det toppenbra. Helt klart världens bästa ställe att lämna mina prinsar på. 

Lillhunden var på röntgen förra veckan och gick ut med fria höfter och armbågar, skönt! Han är vår maskot, vår underbara lilla snälla Bayan  Hela familjens älskling. Till våren ska han kastreras. Han är den han är och i framtiden kan det mycket väl komma in en tredje hane i huset. 

Nu börjar det dra ihop sig för uppstart av årets shower för vår del, letar just nu nya objekt utomlands men tycker det är så vansinnigt trist att köra så långt.. trots att jag i torsdags hämtade min nya bil :)) Det är en härlig känsla att hoppa in i en bil som rullat 16 km endast.. För hundarnas skull, så har jag nu valt en XC70 med MIM bur installerat (dubbel XXL). Jag har alltid innan haft grindar för att bur hade gjort utrymmet för hundarna alldeles för litet. 


Nya kompisen! Valde nåt som heter Electric Silver, inte vanlig grå utan ska skimra i blått också...
Visst gör den det lite? :) 


Burarna 


Alltid en leksak 


Bästa vänner 



Den här besöksstolen på jobbet... alltid en hund i den 

Fredagkväll i soffan. Bättre blir det inte :) 

Vi bodde i bunge 210 

Ja vad ska man säga... bästa semestern någonsin! 


Stödjer Lanta Animail Welfare 




Verkligen ingen lyxbunge...men vilket utsikt! Det är ju SÅ HÄR man vill bo på semestern. Hej då alla stora vinghotell. 

Utsikten från vår "gräsmatta" 

Lyx med egna solstolar :) 

Magiska solnedgångar varje dag... 

Lagom stor pool och en son som nu simmar hur bra som helst! 

Stranden till höger om resorten...

Och till vänster... 

1 kommentar:

  1. Grattis till lillkillens fina röntgenresultat och den otroligt snygga nya bilen :) Kul att få se bilder från semestern också, suger knappt i restarmen ;)

    SvaraRadera